VIDEOOVERVÅGNING TIL DIT ERHVERV

Vi vil gerne dele ud af vores ekspertviden inden for området.
Kontakt vores rådgiver og tag en snak omkring dine behov.

+45 70 22 30 41

DU FÅR BRUG FOR VIDEOOVERVÅGNING NÅR…

Videoovervågning når du vil undgå at miste penge

DU VIL UNDGÅ AT MISTE PENGE

De fleste hændelser kan undgås ved præventivt, at have et synligt overvågningssystem installeret. Opstår der uenigheder om køb eller kvitteringer er det nemt at kunne redegøre for hændelsen. Medarbejderne føler en større sikkerhed når de ved at video bliver brugt.

DU VIL FØLGE MED HJEMMEFRA

En af de store fordele ved at have videoovervågning installeret, er at du kan følge med i forretningen hjemmefra, eller hvor du nu skulle befinde dig i verden. Med live feed fra app og desktop versioner, er det nemt at logge på og følge med.

Nye funktioner og teknologier gør det utrolig simpelt at udvælge specifikke sekvenser og styre dine kameraer fra din telefon.

Videoovervågning når du vil følge med hjemmefra
Videoovervågning når du vil effektivisere din arbjedsplads

EFFEKTIVISERE OG PLANLÆGGE

De færreste ved at overvågningen ikke længere udelukkende er et redskab til at forhindre tyverier og andre ubehagelige episoder. Det bruges i stort omfang til at planlægge vagtskemaer og udviklingsområder. Man kan nemt og hurtigt få et overblik over hvornår de travleste perioder opstår og derefter planlægge sin forretning så man servicerer sine kunder bedst muligt.

PRISER OG LØSNINGER

Vi har valgt nogle at sammensætte nogle løsninger til netop Jeres type af virksomhed. Uanset om du allerede har videoovervågning eller ej anbefaler vi at få tjekket op på løsningen. Der kan oftest nemt opgraderes fra gammelt analogt udstyr. Ved køb af nyt udstyr kommer vi også med nogle gode tilbud til Jeres virksomhed.

SIKRING AF VÆRDIER

Uden for åbningstiden er det vigtigt at være synlig med sin overvågning. Det vil sige at man kan sove sikkert når ens materialer, værktøj og andet dyrt maskineri bliver overvåget om natten. Det mest hensigtsmæssige er, at være synlig og bevidst i sin overvågning. Vi har med vores eksperterfaring opstillet overvågning på utallige byggepladser for at sikre værdiernes gode behold – også om natten!

Lad os komme forbi for at se nærmere på dine behov så vi kan hjælpe med den mest effektive og prisrette løsning til Jer.

Mvh
Spyman Security ApS